Politica de Confidentialitate

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru. Luăm foarte în serios protecția confidențialității datelor dumneavoastră și dorim să vă simțiți protejați în timpul vizitei.

In cadrul activitatilor sale, Universitatea din Bucuresti , cu sediul in Bulevardul Regina Elisabeta 4-12, Sector 3, București 030018, inregistrata in evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal, proceseaza datele personale care va privesc.

CE INFORMATII COLECTAM DESPRE DUMNEAVOASTRA

In cazul in care aveti calitatea de utilizator al site-ului :

  • Date de identificare sau de contact cum ar fi numele, data nasterii, nationalitatea, codul numeric personal (CNP), locul nasterii, datele din cartea de identitate (daca este cazul), domiciliul, adresa de resedinta sau de corespondenta, numarul de telefon, adresa de e-mail;
  • Inregistrarea interactiunilor care au loc intre dvs. si Universitatea din Bucuresti, daca este cazul, prin intermediul call center-ului, intalnirilor directe sau a oricarei altei corespondente sau comunicari intre dumneavoastra si Universitatea din Bucuresti;
  • Alte date cu caracter personal mentionate in documentatia sau in contractul initial.
    In cazul in care aveti calitatea de salariat, colaborator, reprezentant sau persoana de contact al unui client, furnizor sau alt partener al Universitatatii din Bucuresti:
  • Date de identificare sau de contact cum ar fi numele, adresa profesionala sau a domiciliului, denumirea functiei, numarul de telefon, adresa de e-mail
  • Inregistrarea interactiunilor care au loc intre dvs. si Universitatea din Bucuresti, daca este cazul, prin intermediul call center-ului, intalnirilor directe sau a oricarei altei corespondente sau comunicari intre dumneavoastra si Universitatea din Bucuresti.
    In situatii limitate, cand este necesar conform legii, datele din cartea de identitate, inclusiv codul numeric personal (CNP), locul nasterii, date privind opiniile politice sau apartenenta la sindicate.

DE UNDE PUTEM OBTINE DATELE DUMNEAVOASTRA

Universitatea din Bucuresti, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, poate colecta date despre dumneavoastra de la:

  • Direct de la dumneavoastra (sau, in anumite cazuri, de la alte persoane fizice sau juridice care justifica un interes legitim cu privire la colaborarea cu Universitatea din Bucuresti);
  • De la persoane ce reprezinta si comunica cu noi in numele persoanelor juridice in cadrul activitatilor privind gestionarea serviciilor de promovare sau support;
  • De la autoritati si institutii publice sau alte persoane sau entitati care desfasoara un serviciu de interes public;
  • Din publicatii si baze de date care sunt disponibile public sau contractual

In cazul in care aveti calitatea de salariat, colaborator, reprezentant sau persoana de contact al unui client, furnizor sau alt partener al Universitatii din Bucuresti, putem colecta date in legatura cu dumneavoastra din urmatoarele surse:

  • Direct de la dumneavoastra sau de la persoane care actioneaza in numele clientului, furnizorului sau partenerului Universitatii din Bucuresti;
  • Autoritati si institutii publice sau publicatii si baze de date care sunt disponibile public sau contractual.
  • In cazul in care ne vizitati la sediul nostru ori daca ne scrieti sau telefonati in legatura cu diverse solicitari sau aspecte de interes pentru dvs., putem colecta numele si datele dumneavoastra de contact, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le furnizati in mod direct.

DE CE PROCESAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

In cazul in care aveti calitatea de utilizator al site-ului, Universitatea din Bucuresti poate procesa datele dumneavoastra cu caracter personal:

  • Pentru imbunatatirea serviciilor si experientei pe care vi le oferim
  • Pentru a va oferi un serviciu solicitat
  • Pentru publicitate, cum ar fi furnizarea de reclame personalizate, de conţinut sponsorizat şi transmiterea unor comunicări promoţionale;
  • Pentru a evalua şi a analiza piaţa, serviciile noastre (inclusiv solicitarea opiniilor dvs. referitoare la serviciile noastre şi realizarea de sondaje de opinie);
  • Pentru a înţelege modul în care sunt utilizate serviciile noastre, astfel încât să le putem îmbunătăţi şi să dezvoltăm noi servicii;
  • Pentru a desfăşura extrageri de premii gratuite, concursuri cu premii sau promoţii, în limitele permise de lege
  • Pentru a raspunde solicitarilor autoritatilor publice sau pentru a indeplini cerintele legale;
  • în alte scopuri, având consimţământul dvs.

TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL DE CATRE UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI POATE FI REPREZENTAT DE:

  • Consimtamantul dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal obtinut pentru Universitatea din Bucuresti de catre parteneri sau direct de pe site, in cazul in care aveti calitatea de client al partenerilor sau de utilizator al siteului in numele carora Universitatea din Bucuresti asigură gestionarea serviciilor de promovare, precum si in alte cazuri in masura in care prelucrarea datelor de catre Universitatea din Bucuresti necesita consimtamantul dumneavoastra;
  • Respectarea unei obligații legale in sarcina Universitatii din Bucuresti (de exemplu, protecția consumatorului, legislația fiscală sau cea privind prevenirea spalarii banilor si a finantarii actelor de terorism).
  • Interesul legitim al Universitatii din Bucuresti de a-si administra activitatile si procesele interne aferente, in cazul in care aveti calitatea de salariat, colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor sau partener;
  • Interesul legitim constand in apararea sau exercitarea drepturilor Universitatii din Bucuresti si ale entitatilor sale afiliate conform legii, inclusiv asigurarea securitatii spatiilor, bunurilor si a personalului acestora;
  • Respectarea unei obligații legale in sarcina Universitatea din Bucuresti (de exemplu, protecția consumatorului, legislația fiscală sau cea privind prevenirea spalarii banilor si a finantarii actelor de terorism).

CUI II PUTEM TRANSFERA DATELE

Universitatea din Bucuresti poate transfera datele referitoare la dumneavoastra catre alte persoane sau entitati care presteaza servicii sau efectueaza operatiuni in cursul normal al activitatii de promovare, prospectare sau suport clienti sau in cursul normal administrarii activitatii sale. Universitatea din Bucuresti poate, de asemenea, sa utilizeze sau sa dezvaluie date cu caracter personal atunci cand este necesar (cand are o obligatie legala) sau permis de lege sa faca acest lucru. Universitatea din Bucuresti nu va permite accesul sau transferul datelor cu caracter personal niciunei persoane fizice sau juridice care nu face parte din Uniunea Europeana, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel.

Categoriile de persoane carora Universitatea din Bucuresti le poate transfera datele personale includ:

  • Entitati afiliate, operatori asociati sau alti parteneri, in vederea administrarii activitatilor pe care Universitatea din Bucuresti le desfasoara;
  • Autoritățile publice, pentru a răspunde cerințelor legale

CAT TIMP VA PUTEM PASTRA DATELE

Universitatea din Bucuresti ia măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele dvs cu caracter personalesunt disponibile numai atâta timp cât este necesar pentru scopul în care au fost procesate sau atâta timp cât este necesar conform prevederilor oricărui contract, oricărei legi în vigoare ori în scopuri statistice, făcând obiectul unei protecţii corespunzătoare sau in cazul in care nu exista o alta prevedere legala, pana la retragerea consimtamantului daca prelucrarea se face doar in baza acestuia.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

  • Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra personale detinute de Universitatea din Bucuresti si, de asemenea, rectificarea acestor date, daca considerati ca sunt inexacte.
  • Puteti, de asemenea, sa va retrageti oricand consimtamantul (daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamant), sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, sau sa solicitati stergerea acestor date, precum si, sa solicitati restrictionarea procesarii datelor dumneavoastra.
  • Universitatea din Bucuresti poate solicita informatii suplimentare necesare pentru a va confirma identitatea inainte de a va permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal sau de a actiona in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra mentionate anterior.
  • Va rugam sa retineti ca, in cazuri justificate, Universitatii din Bucuresti ii este permis prin lege să refuze să acționeze conform cererilor de mai sus, caz în care vă va oferi o justificare pentru acest refuz.
  • De asemenea, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa: Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București, România, telefon: +40318059211, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
  • Puteți formula cererile de mai sus în legătură cu drepturile dvs., contactând Universitatea din Bucuresti sau Ofițerul de Protecție a Datelor al Universitatii din Bucuresti. Detaliile de contact sunt furnizate în secțiunea „Contact privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal„ de mai jos.

CONTACT PRIVIND PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dacă aveți întrebări sau solicitări legate de drepturile dvs. descrise mai sus, vă rugăm să ne contactați:
UNIVERITATEA DIN BUCURESTI
Adresa sediului : Bulevardul Regina Elisabeta 4-12, Sector 3, Bucuresti.
Adresa e-mailcontact@dcoc.unibuc.ro
Numar telefon+4021 315 80 93 – cu tarif aplicabil conform politicilor de tarifare ale operatorului dumneavoastra de telefonie
Adresa de corespondenta: Bulevardul Regina Elisabeta 4-12, Sector 3, Bucuresti, Romania

Exercita-ti drepturile

Completati formularul de la link-ul urmator pentru a ne transmite solicitarile de prelucrare a datelor cu caracter personal: Formular web